2010 m. balandžio 7 d., trečiadienis

Lėlė Viola

Kaip ilgai "žaidžiau" su šia lėle... Ji lipdyta iš kepamos masės Fimo; kaip senai lipdžiau iš šios medžiagos, taigi darbas vyko lyg pirmą kartą imčiau ją į rankas. Eilinį kartą įsitikinau, kad patirtis ir įgūdžiai - tai labai gerai, bet aišku ir naujienos ne prošal. Vienu žodžiu, viskas yra gerai.
  Lyg lyg ir pavasarinė, bet lyg ir trūksta to pavasarinio gaivumo, bet ji kaip žibutė, ryškiai pražydusi ant juodos žemės. Todėl ir pavadinau ją Viola, o gal Žibuokle vadinti?
 Lėlė nedidelė; tupinti yra  27 cm aukščio. Tiesa, ji dėvi natūralaus šilko suknelę.
 Štai kokia ji...


9 komentarai:

  1. Восхитительно! Кукла обалденная! До чего же все здорово сделано! Опять у меня одни восторги, ну очень она мне понравилась! Если я правильно поняла, личико и ручки сделаны из пластика Fimo? Глазки такие выразительные, а ресницы – просто чудо! И одежда, и цветы… Очень красиво!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Очень красивая куколка!!! Все так элегантно!! Наряд очень изысканный!!)) И личико обаятельное.
    И волосы отличные,)) кстати из чего они сделаны? Мне очень понравилась! Принцесочка!!

    AtsakytiPanaikinti
  3. NUOSTABI LĖLĖ!!! Tikrai labai elegantiška. Vardas šiek tiek trumpokas, praranda elegantiškumą, bet kadangi viola yra smuiko pirmtakė, tai kaip ir tinka - meniškos prigimties elegancija..Puikūs drabužiai, labai graži mėlyna spalva. 10 Balų

    AtsakytiPanaikinti
  4. Verba, Mila,как приятно что понравилась моя кукла.Её лепила из Фимо, волосы синтетические, они мне тоже очень нравится и так все время хотелось какую нибудь куклу ими украсить, но никак они неподходили. В начальном варианте эта кукла тоже была блондинка, но потом я передумала. Как-то большинство моих кукл светлаволосые или рыжые.
    Спосибо, девчата.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Loretari, labai ačiū už tokį aukštą įvertinimą. Rūbo spalva ir man labai patinka, tikrai graži gili mėlyna spalva, o naturalūs šilkas atskleidžia jos savitumą.
    Nežinau kas čia darosi - niekaip negaliu apžiūrėti tavo naujų darbų, kažkas užstrigo ir nerodo man tavo blog'o naujienų ir komentarų negaliu parašyti (naudojuosi savo senučiu kompiuteriu ir visą kaltę verčiu jam). Kitą savaitę išbandysiu naują, žiūrėsiu gal pasitaisys reikalai.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Tikrai labai grai, gili mėlyna spalva, ir lėlytė tokia paskendusi savyje... O vardas kažkaip iš karto perskaičius lyg ir nelabai, bet prisižiūrėjau, pavadinau, ir lyg tinka...:)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Aha,gerai,Romut kad mėlyną panaudojai.Man patinka. Rūbas gražus,gaila nelabai fasonas matosi. Ir akys labai blizga,na plaukai tai mano mėgstamiausi.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Kaip miela, Pilka ir Jūrate, kad aplankėt. Gera jus ne tik matyti, bet ir skaityti. Labai ačiū.
    Mėlyna šio sezono spalva, tai mano lėlė labai jau tinkamai apsirėdžiusi.

    AtsakytiPanaikinti
  9. Ir man labai graži mėlyna spalva! O dar žinant, kad tai šilkas tai išvis pasaka... Miela lėlytė :)

    AtsakytiPanaikinti