2010 m. kovo 14 d., sekmadienis

Lėlės

Oi, kaip pavargau... Padariau didelį darbą.  Ir kai pabaigi kažką didelio, visuomet, na beveik visuomet, pajunti nuovargį ir atsipalaidavimą. Taigi, net nežinau kas tai, bet ir neanalizuosiu, tebūnie taip , kaip yra.
Mano lėlės, du maži žmogeliukai, kurie taip atsargiai pratinosi vienas prie kito. Pradžioje taip nedrąsiai glaudėsi, o vėliau atsisėdo, apsikabino ir pasijuto  taip gerai vienas šalia kito. Atrodo, net jaučiu jų būseną...
Ai, aš čia pasakų prisiskaičiau, tai dabar ir skraidau padebesiuose. Taigi, tai  Hanso Kristiano Anderseno pasaka "Piemenaitė ir kaminkrėtys". Pasaka labai žinoma, tai nepasakosiu šių personažų gyvenimo istorijos.




 

12 komentarų:

  1. О, как мне нравятся твои куклы! Как они необычносказочнозагадочные! И одежда так продумана до мелочей. И такие милые выражения лиц. А из чего ты делаешь личики?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Эти куклы очень печальные.

    AtsakytiPanaikinti
  3. OI, tu šaunuolė!!! Darbas-tikrai didelis,čia ne tik lėlė, čia- visa kompozicija! O porelė išties daili, abu jauni, švelnūs, įsimylėję...

    AtsakytiPanaikinti
  4. Man čia jie lyg jau pabėgę ant stogo, prisėdo, ir mėgaujasi mėnulio šviesa. O kaip juos sodinsi? Tiesiog taip paliksi ar ką nors dar sugalvosi?

    AtsakytiPanaikinti
  5. Verba, приятно, что нонравились.Куклы делала по сказке Андерсона "пастушка и ???" (незнаю как но русски). Наверно догадались. Личики и ручки лепила из paperclay.

    GalaFlic, они задумчибые, мечтаюшуе и влюбленные. Я так думаю.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Labai ačiū, Ieva. Kažkaip šį kartą labai sudėtingai dirbau. Ką padarysi - visaip būna, visaip reikia.

    Pilka, taip taip jie jau pabėgę. Kaip gerai, kad paklausei kaip sodinsiu ir pati to klausiu pati savęs. Jau buvau sugalvojus ir stogo konstrukciją ir medžigas susirinkau ... ir o to emiau ir persigalvojau. Pagalvojau, kad gal jau perdaug bus. Po to dar mėnulio prireiks, žvaigždių, o kaip jas sukabinti - tai pačiai jau "žvaigždutės" suktis pradės.
    Bet jeigu pasakysi, kad reikia - darysiu, bet tu gerai pagalvok. Ačiū.

    AtsakytiPanaikinti
  7. :))) o gal tu tada juos iškart ant mėnulio sodink? ;)

    AtsakytiPanaikinti
  8. ...nu jau kokios smagios, šiltos ir tikroviškos lėlės!!!!! Labai labai žavios!!! Drabužiai kokie turtingi - jų tiek daug ir tokie tikroviški. Sužavėta...

    AtsakytiPanaikinti
  9. Pilka, o kažin ar Andersenas nesupyks, kad juos net į mėnulį nusiųsiu.

    Loretari, labai ačiū. Kai siuvau drabužėlius vis kažko trūko, tai ir pridėliojau tiek. Reikejo gi papuošti, nes į "žmones eina" (juokauju).

    AtsakytiPanaikinti
  10. ..:) ir kasos labai žavios:)ir batai... net lipynės sumeistrautos..Galima žiūrėti ir žiūrėti ir vis kažką atrasti... Čia kaip tame vaikystės prisiminimų atviruke - kiekviena smulkmena labai svarbi visumai, gal kiek per drąsiai sulyginsiu -kaip A. Puipos paveiksluose, kiekvieną kartą vis kažką randi http://menorinka.lt/images/works/20071122221412.jpg

    AtsakytiPanaikinti
  11. Oi, manau Andersenas tik apsidžiaugs, kad mėgini vis kažką naujo atrasti:)

    AtsakytiPanaikinti
  12. labai nuotaikingos ir žavios lėlytės, tikri meilučiai, sveikinu

    AtsakytiPanaikinti